«Старенький трамвай» їде до Тернополя. 24 грудня виступатиме «Піккардійська терція»

24 грудня до Тернополя завітає «Піккардійська терція», щоб подарувати жителям міста святковий настрій. Концерт відбудеться на сцені Тернопільського драматичного театру ім. Т.Шевченка. Початок – о 19:00. Вартість квитків – від 280 до 450 гривень.

Серед тернополян – багато шанувальників гурту, адже щоразу на його концерті збирається повний зал глядачів. Жителі міста з радістю підспівують секстету, особливо улюблені композиції  – авторські пісні гурту «Старенький трамвай» і «Пустельник», які уже стали класикою української естради.

Виступ творчого колективу проведуть з дотриманням вимог МОЗ.

Львівський чоловічий секстет уже майже 30 років популяризує українську культуру. Співаки розповідають, що з радістю їдуть до Тернополя, адже це місто, яке завжди їх тепло зустрічає і сюди хочеться повернутися.

«Піккардійська терція» – гурт, для якого важливо доносити до людей щире слово і плекати любов до української пісні. Одним із найбільших досягнень, колектив вважає те, що завжди сам обирає, у яких концертах брати участь та які проекти підтримувати. Таким чином, учасники гурту завжди відверті зі слухачами і з собою водночас. Співаки кажуть, що для них велика радість – займатися  роботою, яка не лише дає зможу заробити на життя, а й приносить задоволення їм і шанувальникам.

Попередня стаття

Ціни на газ – бізнес представників влади, – голова ГО «Українська народна варта» Петро Ландяк

Наступна стаття

Петро Ландяк: «Щоб не переплачувати за тепло, тернополянам потрібно вимагати встановлення індивідуальних теплових пунктів»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.