На концерті Павла Табакова у Тернополі глядачі співали разом з артистом

Учора, 11 січня, до Тернополя завітав український співак, музикант і композитор Павло Табаков. Він виступив у Драмтеатрі з програмою «Різдвяна ніч». Таку ж назву має пісня-прем’єра, якою розпочався концерт.

«Композиція «Різдвяна ніч» з перших акордів повернула глядачів у чари Різдва та зробила атмосферу в залі дуже святковою», – поділилась враженнями глядачка Галина Шульган.

Концерт Павло Табаков присвятив різдвяним святам, тому виконував здебільшого авторські колядки й народні щедрівки. Розповів, що його улюблена – ніжна «Колискова»: «Тамує шепіт зір зимова ніч, небесним сяйвом обрій освітився, колишуть тишу ангели малі, Спас тільки народився…»

Трепетною була коляда, присвячена буремним подіям в Україні.

«На свята наші прадіди підіймали келихи за мир, бо розуміли, що він надзвичайно важливий. Чому я про це згадую? Бо наступна коляда написана у 2014 році, коли почалась Революція Гідності, а згодом – війна на Сході України. Вона називається «Мирне Різдво», і дуже хочеться, щоб кожне наше Різдво було мирним», – сказав музикант.

Коляду виконали спільно з юними артистами «Творчої школи Павла Табакова». Протягом концерту діти неодноразово запалювали сцену яскравими виступами. Це стало сюрпризом для тернопільської публіки, як зазначив Павло Табаков.

Овації викликав ще один сюрприз артиста. Акомпануючи собі на клавішах, він колядував шістьма іноземними мовами: польською, німецькою, іспанською, італійською, французькою та англійською. Розповів, що найбільший сюрприз – це прем’єри його пісень, зокрема «В тобі моя любов» і «Різдвяна ніч».

Глядачі підспівували під романтичні хіти «Все для нас», «Любов жива», «Ти моя». Також у залі гучно лунала українська народна «Ой чий то кінь стоїть», а хіти Володимира Івасюка співали в караоке разом з Павлом Табаковим, який спустився в зал.

«Емоції, що переповнювали мене протягом усього дійства, неможливо описати словами. Простий, щирий, відкритий та справді талановитий співак запалив усю публіку. Атмосферний і затишний концерт залишив у пам’яті незабутні враження та позитивні емоції!» – розповіла глядачка Галина Шульган.

«Браво! Це був дуже теплий і щирий концерт», – поділилась Ольга Боднар.

Музикант подякував присутнім за чудову атмосферу, побажав усім світлих і радісних свят та пообіцяв знову завітати до тернополян з новими хітами.

Попередня стаття

Найвідоміший скрипаль України Олександр Божик запрошує на свої концерти у Тернополі

Наступна стаття

День Соборності по-новому: вперше на межі Тернопільщини відбулась зустріч трьох областей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.