Тернопільські дошкільнята подарували захисникам зарядну станцію на сонячній батареї

Батьки вихованців одного з тернопільських дитсадків зібрали волонтерську допомогу для військовослужбовців. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Національної гвардії України.

За нетривалий час вони зібрали окопні свічки, дитячі малюнки та кошти за які вихователі придбали зарядний пристрій на сонячній батареї. Він дозволить військовим завжди бути на зв’язку зі своїми рідними. Зібрану допомогу передали військовослужбовцям Національної гвардії на зустрічі з вихованцями дитячого садка, – йдеться у матеріалі.

«Батьки щиро хотіли допомогти нашим воїнам. Ми вирішили, що ця зарядна станція допоможе хлопцям завжди бути на зв’язку з рідними, – каже директорка Тернопільського закладу дошкільної освіти пані Галина. – Нехай серця наших гвардійців гріє ця зустріч, а йдучи в бій, пам’ятають, що ми їх чекаємо».

Вихованці дитячого садочку приготували сюрприз для своїх захисників і заспівали пісню «Ой у лузі червона калина», що неабияк зворушило нацгвардійців.

«Виконуючи бойові завдання, ми завжди пам’ятаємо, що ми боремося за майбутнє України, за маленьких українців, патріотів, які чекають нас вдома», – розповів гвардієць Микола.

Попередня стаття

Ілля Найда запрошує на благодійний концерт у Тернополі на підтримку ЗСУ

Наступна стаття

У Тернополі з великим сольним концертом виступить Хор Верьовки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.