Безкоштовні або з незначною доплатою ліки для тернополян

За програмою “Доступні ліки” пацієнти з хронічними захворюваннями можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою.

В умовах воєнного стану пацієнти можуть отримувати “доступні ліки” як за електронним, так і за паперовим рецептом.

Національна служба здоров’я відшкодовує аптекам вартість ліків незалежно від форми рецепта.

Лікар, з яким у пацієнта підписана декларація, може виписати рецепт по телефону. Номер рецепта та код-підтвердження надійде пацієнту на телефон у вигляді СМС.

Як знайти аптеку, яка відпускає “доступні ліки”?

Шукати аптеку з “доступними ліками” радимо за допомогою “Електронної карти аптек-учасниць програми реімбурсації лікарських засобів” https://cutt.ly/ASw5Kwv або зателефонувати 16-77.

Перед тим як йти в аптеку, варто зателефонувати й уточнити, чи є в наявності потрібний вам препарат. Можна також попросити працівників аптеки зарезервувати його для вас.

Попередня стаття

З вірою в різдвяне диво! У Тернополі виступить «Піккардійська терція»

Наступна стаття

У Тернополі до Дня всіх закоханих виступить гурт KAZKA

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.