«Українська Душа». В Тернополі у рамках благодійного туру виступлять Ірина Білик та Сергій Мироненко

Цієї осені Благодійний Фонд «Майбутнє України 2050» оголошує Всеукраїнський Благодійний Тур за участю легендарної української співачки, народної артистки України Ірини Білик та талановитого Сергія Мироненка. 6 листопада артисти виступлять в ПК Березіль в Тернополі. Початок події о 18:00, повідомили промоутери події VINIL Concert agency.

Мета туру — збір коштів на автомобілі, необхідні українським військовим з 95-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, яка з перших днів війни бере участь у найзапекліших боях за Україну.

Благодійний тур розпочнеться 12 жовтня і триватиме до 8 листопада. Він охопить 14 міст України: Бердичів, Черкаси, Смілу, Житомир, Білу Церкву, Дніпро, Хмельницький, Нетішин, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль та Трускавець.

«Головна ціль туру — закупити автівки для 95 ДШБ. А також подарувати слухачам якісну й приємну музику, познайомити з новими піснями та заспівати старі добрі україномовні хіти», — каже Ірина Білик. 

«Зараз, як ніколи, наші захисники й захисниці потребують підтримки, від якої залежить їхнє життя та якнайшвидша перемога України. Куплені квитки прискорюють досягнення цієї мети. Окрім цього, можна буде задонатити під час концерту, скориставшись QR-кодом, а також під час благодійного аукціону», —  наголошує Сергій Мироненко.

Благодійна організація БФ «Майбутнє України 2050» в концертному турі «Українська Душа» за підтримки українців планує зібрати близько 2 500 000 гривень. Ці кошти будуть направлені на закупівлю 10 автомобілів для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

 “Команда нашого БФ почала займатися організацією благодійних концертів ще навесні 2022 року спільно з «Командою А» — це артисти, які об’єдналися, щоб підтримувати ВПО, медиків, дітей, військових та всіх українців у найважчі часи. Завдяки зібраним коштам закуплено 27 автомобілів. Разом із «Командою А» ми провели понад сто благодійних концертів, відвідали 23 області України та надали посильну допомогу тим, хто цього потребував найбільше”, – зазначили організатори туру.

Квитки на подію в Тернополі можна знайти тут: 

https://vinil.agency/events/irina-bilik-started-on-11-06-2023

Довідатися, де й коли буде концерт “Українська душа” в інших українських містах, можна тут: https://linktr.ee/ukrainska.dusha 

Додаткова інформація про тур, дати та місця проведення концертів — у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/ukrainska.dusha.tour 

Instagram: https://www.instagram.com/ukrainska.dusha.tour/ 

Контактна інформація: https://futurukraine.com 

Благодійна організація “Благодійний Фонд “Майбутнє України 2050”

Адреса: Україна, 03150, м. Київ, вул. Предславинська, буд. 40, офіс 175

Код за ЄДРПОУ: 44853433

Банківські реквізити: р/р UA963052990000026001

Попередня стаття

Єдина непереможна Україна. У Тернополі з великим сольним концертом виступить Іво Бобул

Наступна стаття

На Тернопільщині діє новий графік вимкнення світла

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.