Переробка гілок відтепер не проблема. У Тернополі виготовляють подрібнювачі деревини

Подрібнити гілки діаметром до 15 см – тепер просто. Компанія Timoleks пропонує шнекові подрібнювачі деревини для підприємств та домашніх господарств. На ринку подрібнювачі Timoleks представлені чотирма моделями:

TS.120 з прямим шнеком

TS.150 з прямим шнеком

TS.240 з конусним шнеком

TS.330 з конусним шнеком

TS.120 та TS.150 призначені більше для індивідуального використання у домашньому господарстві. Тоді як TS.240 та TS.330 підходить для промислового використання. Це ідеальні варіанти для переробки великої кількості деревини та гілок.

Компанія Timoleks працює у Тернополі. Виготовляє подрібнювачі різної потужності: моделі TS.120 працюють від мотоблока, а TS.150, TS.240 та TS.330 агрегатуються з тракторами, відповідно від 20, 40 та 60 кінських сил.

Засновник компанії Timoleks Микола Валович рекомендує звертати увагу саме на подрібнювачі з ріжучим модулем шнекового типу.

«На ринку представлено багато подрібнювачів, в основному блочного або барабанного типу. Наші подрібнювачі представлені з ріжучим модулем шнекового типу. Це дозволяє переробляти деревину при затратах меншої кількості енергії. Тобто, необхідна менша потужність трактора. Відповідно, менші витрати пального», – наголошує Микола Валович.

Timoleks – це якість і довіра клієнтів. Саме тому компанія пропонує 12 місяців гарантії на сервісне обслуговування шнекових подрібнювачів деревини.

«Також ми пропонуємо післягарантійний сервіс. Кожен клієнт, який придбав у нас подрібнювач, може придбати і оригінальні запасні частини до нього. Вони є завжди в наявності у нас на складі», – каже Микола Валович.

Компанія Timoleks постійно розвивається, тому незабаром планує доповнювати асортимент новими подрібнювачами, а саме подрібнювачами стаціонарного типу, які працюватимуть від бензинового та електричного двигунів.

Щоб замовити шнекові подрібнювачі деревини чи отримати детальнішу консультацію, телефонуйте: +380671515588

Попередня стаття

«Моя мета – щоб українці в Італії були обізнаними у своїх правах»: юрист Дмитро Магдич

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.