Тернопільська вчителька врятувала дитину, яку намагався викрасти зі школи батько (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=149&v=mqW0KsQ6kRE
Викрадення дівчинки в одній з тернопільських шкіл зафіксувала відеокамера. На відео видно, як чоловік, який чекав у холі, хапає дитину на руки і вибігає з приміщення. Їм услід кидається жінка, ймовірно, працівник школи. Відбити дитину вдається надворі після того, як чоловік, зашпортавшись, падає.

Ситуацію на своїй сторінці у Facebook описує мама дівчинки, Аліна Малюшкіна.

 

– На цьому відео записано викрадення моєї дитини. Цей злочин вчинив іі біологічний батько, котрий 3 роки знущається над нами, переслідує, нападає і залякує. Він тримав дитину 2 місяці і не давав можливості нам бачитись, писав брудні заяви в СБУ на мене і мою сім’ю, в моєму магазині руйнували освітлення, підсилалися дивні дівчата з сертифікатами і навіть намагалися в один вечір влізти в приміщення, на нас під будинком чекали часто группа пациків, нападали на мене неодноразово і поливали з газового балончика (мого ж, котрий для захисту), мене дусили на очах у моєі дитини, ми не могли ходити до школи майже 6 місяців, а коли приходили то нас завозили додому поліцейські, – пише жінка.

Попередня стаття

На Східному чоловіка покусали троє безпритульних собак (Відео)

Наступна стаття

Завтра презентують 22-й випуск тернопільського глянцю City Life (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.