У Ланівцях на складі згоріли 3 тонни одягу та взуття

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Пожежа трапилася у Ланівцях на Тернопільщині. На вулиці Привокзальній, 48 горіла господарська будівля, яка використовувалась під склад вживаного одягу та взуття. Вогонь знищив 3 тонни товару на площі 24 метри квадратні.Також згоріло пластикове облицювання стін на площі 40 метрів квадратних.

 

Полум’я пошкодило 5 тонн вживаного одягу і взуття, також пластикове облицювання стін на площі 40 метрів квадратних. Причини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюють. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Писанки створені дитячими руками прикрасили великодній кошик “МРІЇ” (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі 66-річна кермувальниця збила 13-річну дівчинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.