На Тернопільщині дитина не повернулася додому після репетиції

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Понад п’ять годин розшукували поліціанти зниклу на Підгаєччині 13-річну дитину. Дівчинка пішла з дому зранку 13 травня. Зв’язку із зниклою не було, адже з собою мобільний телефон дитина не взяла. Про зникнення доньки у поліцію того ж дня близько 23:30 години повідомила її мама. 

 

У день зникнення неповнолітня, за словами матері, пішла в сусіднє село готуватися до виступу на святі випускників. Правоохоронці опитали сусідів, об’їхали навколишні села, спілкувалися з однолітками. Куди ділася дівчинка після репетиції, ніхто не зміг повідомити.

 

Згодом з’ясувалося, що днями у село повернувся із заробітків у Польщі близький товариш зниклої. Люди припустили, що дівчина могла бути з 27-річним односельчанином. Проте його мобільний не відповідав. На зв’язку чоловік з’явився близько п’ятої ранку 14 травня. Повернулася додому у цей час і зникла дитина.

 

За словами неповнолітньої, за нею дійсно приїхав знайомий, аби завезти додому. Проте дорогою автівка заглохла і вони поверталися на хутір пішки, а це – майже 10 кілометрів. За попередніми даними, обоє були тверезими. Не стала дитина і жертвою насилля – на її тілі поліцейські не виявили жодних ушкоджень. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Пішки до Зарваниці йшли понад тисячу тернопільських матерів (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині підозрюваного у згвалтуванні дитини відпустили під домашній арешт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.