На президентських виборах суспільство має бачити дві чіткі протилежні позиції, – Анатолій Гриценко


Незалежно від прізвища, суспільство має бачити на президентських виборах дві протилежні точки зору. Ці позиції повинні бути відмінні, проте чіткі. І народ повинен вирішити, яку із них він підтримує.  Депутати повинні працювати, а не вирішувати у робочий час свої особисті проблеми. Позбавляти депутатських мандатів потрібно навіть тих, які постійно і тривало хворіють. Держава не може втрачати час, – заявив під час прес-конференції у Тернополі лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко. Політик торкнувся основних питань, які зараз турбують і є ключовими для українців.

 

Зокрема, говорячи про корупцію, Анатолій Гриценко зазначив, що системні зміни підуть відразу по вертикалі. Буде створений “зелений коридор” для людей, які хочуть працювати чесно. Проте, якщо при цьому хтось із них пішов за межі закону, тоді другий коридор – “червоний” і під суд. Відповідатимуть за незаконні діяння всі.

 

Стосовно ж трудової міграції, яка зараз набула в Україні великих масштабів. Єдиним шляхом вирішення цієї проблеми лідер партії “Громадянська позиція” вбачає у піднятті економіки. На переконання Анатолія Гриценка, люди повинні мати можливість найти потрібну їм роботу з відповідною зарплатою в Україні. Політика високих зарплат повинна бути не “під вибори”, а постійно – це ключове. Держава не повинна заважати людям, а навпаки – стимулювати. Для цього у неї є достатньо механізмів, – каже політик.

 

Прес-конференцію лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка (Наживо) дивіться також на сторінці МедіаТОРа у Facebook.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Анатолій Гриценко формує команду на Тернопільщині для президентських виборів (Наживо)

Наступна стаття

Сотня поліцейських з собаками та зброєю у центрі Тернополя, бо свято (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.