«Обережно», напередодні свят МедіаТОР дарує «правду» (Відео)


«Обережно, правда» це лише третя збірка молодого автора Володимира Кучерявого. Поет став популярним завдяки соцмережам. Спочатку свої вірші він публікує у Facebook, а згодом багатотисячна аудиторія просить видати улюблений матеріал на папері.

 

– Сучасний автор це не блокнот і не ручка. Більшість віршівстворюються в нотатках телефону. Хоча сучасний автор не зовсім залежний від інтернету. Але це дуже хороші помічники для цього. Це можливість бути почутим, – каже Володимир Кучерявий.

 

Це видання Володимив називає унікальним. Бо тут не лише вірші, але вперше подається проза.

 

– Я колись казав, що в цій країні поезія погано продається. Набагато краще продається проза. Але якщо чесно – на довгу прозу мене не вистачає. Проте у кожного з нас є важливі історії, які ми розповідає вголос. Я ж вирішив їх опублікувати. Тому збірка і має назву «Обережно, правда», – продовжує автор.

 

Почути правду. Зазирнути у душу автору можна розгорнувши сторінки збірки. Проте купувати книжку не обов’язково. Кілька примірників можна виграти завдяки Першому інтернет-телебаченню Тернопільщини МедіаТОР.

 

– Три збірки автор вирішив подарувати глядачам нашого каналу. Тож маєте можливість зробити приємний подарунок собі чи близькій людині. Беріть участь у розіграші, який незабаром стартує на сторінці МедіаТОРа у Facebook і читайте улюблені вірші, зі сторінок, які ще пахнуть друком, – розповідає шеф-редактор МедіаТОРа Надія Березюк.

 

Розіграш стартує напередодні Нового року та стане гарним подарунком для дорогої вам людини.

 

Попередня стаття

У Кременці вантажівку занесло та викинуло на узбіччя

Наступна стаття

У Тернополі викрадене авто знайшли на металобазі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.