1 березня – Початок весни

Весна рухається по планеті зі швидкістю приблизно 50 кілометрів на добу. Це визначили, спостерегаючи за суцвіттями деяких рослин, а діти навесні ростуть швидше, ніж в інші пори року.

 

Весну починають очікувати вже з середини зимового періоду часу, а іноді і з самої осені. Вона надихає і змушує нас по новому поглянути практично на все, на оточуючу нас природу, на власні перспективи. Весна дарує надію, що разом з пробудженням життя навколо нас, і наш власний настрій до життя також прокинеться і заб’є весняним ключем. Початок весни – це завжди неперевершене диво.

 

Це свято цілком можна і пропустити, адже всі ми знаємо, що від цього нічого страшного не трапиться. Проте, весна сама нагадає нам про свій прихід: теплим повітрям, лагідним сонечком, співом пташок і струмочків. Природа навколо Вас розквітне. Настане довгоочікуваний час і підніметься настрій. Все буде по-новому. Можливо, не з початку, але обов’язково з новим натиском, з новим потенціалом і радістю.

 

З початком весни, Вас!

Попередня стаття

Пенсіонерам додатково виплатять по 2400 гривень

Наступна стаття

Почаївські листоноші після звільнення їдуть на заробітки за кордон

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.