«Пенсії не вистачило б», – тернополяни про вартість підготовки учнів до школи

Перше вересня – за пів місяця, шкільний крам уже є на полицях магазинів. Батьки школярів починають готуватися до навчального року та шукають оптимальні варіанти, як заощадити. Середній бюджет школяра цьогоріч складає близько 4000-5000 гривень. Щоби зекономити, експерти радять батькам не поспішати та ретельно дослідити, що пропонують ринки та базари, до того ж одним з варіантів закупок є інтернети та оптові склади.

Скільки коштує підготувати дитину до школи − дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Суд дозволив тернополянці вивезти дочку на відпочинок закордон без згоди її батька

Наступна стаття

Грають у фрізбі і танцюють: волонтери Корпусу Миру збирають кошти для тернополян (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.