Тернопільська спортивна школа стала однією з кращих в Україні

Понад дві сотні індивідуальних командних медалей, з яких 92 золотих, 78 срібних та 54 бронзових – такі здобутки вихованців Тернопільської обласної дитячо-юнацьких спортивної школи із зимових видів спорту у минулому сезоні. В результаті, у загальній сумі школа набрала 10 тисяч 813 рейтингових очок і стала однією з кращих в Україні.

Пам’ятний кубок і диплом Міністерства молоді та спорту України за ІІІ місце за підсумками рейтингу 2018 року керівнику закладу Володимиру Приймаку вручили під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Попередня стаття

Один під вартою, інший – в розшуку: правоохоронці розслідують напад у центрі Тернополя

Наступна стаття

Кільце на «рогатці» пропонують зробити головним

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.