На Тернопільщині у митрополита УПЦ МП підтвердили коронавірус

У митрополита Тернопільського і Кременецького УПЦ Московського патріархату Сергія підтвердили коронавірус. Хворий митрополит перебуває в лікарні Києва

Таку інформацію повідомив заступник начальника Тернопільського обласного лабораторного центру Володимир Паничев, повідомляє 24 канал.

За його словами, наразі митрополит Сергій перебуває на лікуванні в Олександріївській лікарні в Києві.

Паничев також розповів, що коронавірус вже підтвердили у чотирьох священників і диякона, які дотичні до Почаєва. Також COVID-19 виявили у священника, який має стосунок до Почаєва, та його дружини.

Тим часом, у Почаївській Лаврі запевняють, що серед ченців немає інфікованих коронавірусом, а на карантин вони закрилися самі у зв’язку із закриттям міста Почаїв на в’їзд і виїзд. Про це заявив помічник благочинного ієромонах Никодим Шамайло, передає пресслужба УПЦ МП.

 

Попередня стаття

Залишатись вдома у поминальну неділю попросив жителів області голова Тернопільської ОДА (Відео)

Наступна стаття

Амфетамін варили з ртуті, спирту й оцту: в Тернополі ліквідували нарколабораторію (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.