Авто перекинулось: на нетверезого водія з Тернопільщини склали три адмінпротоколи 

На Тернопільщині поліцейські склали три адмінпротоколи на нетверезого водія-порушника. 
В одній із соцмереж 9 травня очевидці ДТП опублікували відео, на якому видно, як нетверезий водій автомобіля марки Land Cruiser злетів у кювет. Також йшлося, що в автомобілі була зброя.
Правоохоронці провели перевірку та з’ясували, що інцидент трапився ще 5 квітня поблизу села Хомівка Зборівського району.
Встановлено, що близько 18 години водій позашляховика, не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет. Внаслідок такого маневру авто перекинулось. У машині водій їхав сам. Від медичної допомоги чоловік відмовився.
За кермом позашляховика перебував 53-річний житель одного із сіл Тернопільського району. Під час спілкування поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти медогляд у встановленому законом порядку чоловік відмовився. Також він не пред’явив правоохоронцям водійське посвідчення та документи на транспортний засіб.
У салоні позашляховика поліцейські виявили пристрій для відстрілу гумовими кулями, дозвіл на який в жителя Тернопільського району був.
На водія-порушника склали протоколи за трьома статтями КУпАП: ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).
Адмінматеріали правоохоронці скерували до суду для прийняття рішення.

ДТП Струтинський Петро Ігнатович

Під Тернополем сталася неординарна ДТП.Toyota Land Cruiser перекинулася у кювет. Водій пяний і ледве стоїть на ногах, а в салоні валяється пістолет…

Опубліковано Скандальна Тернопільщина Субота, 9 травня 2020 р.

Фото: pixabay

 

Попередня стаття

Карантин в районах: на Шумщині обмежень не послаблюють, у Кременці запрацював ринок

Наступна стаття

За минулу добу +3 випадки COVID-19 – у Тернополі. В районах інфікованих не виявили

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.