Коронавірусом інфікувались 26 працівників швидкої у Тернополі

У 26 працівників станції швидкої №1 в Тернополі підтвердили коронавірус. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі, – пише Суспільне. Тернопіль.

За словами лікаря-епідеміолога ОЛЦ Володимира Паничева, інфікування пов’язані з виробничою діяльністю. Зараз встановлюють сімейні контактами. Значну частину обстежили, зокрема й людей, які проживають в районах. Серед контактних вже виявили хворих.

Першою захворіла старша лікарка екстреної медичної допомоги, у неї діагностували важку форму коронавірусу. Жінку лікують в інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги. Більшість працівників переносять Covid-19 безсимптомно.

На самоізоляцію відправили 80 медиків, а станцію закрили на карантин. Працює лише одна диспетчерська в закритому режимі. Бригади медиків не виїжджають, – повідомив генеральний директор центру екстреної медичної допомоги Михайло Джус.

Про те, що 11 працівників швидкої інфікувались коронавірусом, 2 червня повідомляв начальник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук. На сьогодні хворих вже 26.

Попередня стаття

Завтра в будинках тернополян тимчасово вимкнуть світло. Адреси

Наступна стаття

На Тернопільщині +14 випадків Covid-19: у яких районах

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.