Виконувати обіцянки, дані виборцям, не страшно – це правильно, – Ольга Полікарпова та Оксана Матвійчук (Відео)

«Політик не має статі, це не гендерна квота. Політик має бути професійним, освіченим, відстоювати свою позицію. Ми безкомпромісні», – кандидатки у депутати Тернопільської міської ради від партії ВО «Батьківщина».

У програмі «Позиція» – кандидатка економічних наук, голова ОСББ, переселенка з Донецька Ольга Полікарпова та учасниця бойових дій на Сході України (позивний Каторга), парамедик, громадська активістка Оксана Матвійчук.

Ми будемо вимагати повний аудит діяльності Тернопільської міської ради і відкриття генерального плану міста.

– Наша команда буде ініціювати скорочення апарату міської ради Тернополя.

– Йти в політику не страшно, страшно – це йти на війну, страшно їхати у незнайоме місто, маючи з собою лише валізу і тримаючи у руках долоньку свого сина, страшно, коли в тебе в телефоні безліч телефонних номерів, а абонент вже більше ніколи не підніме слухавку. І виконувати обіцянки, які ти дав своїм виборцям, це не страшно – це правильно.

– Хочемо відстояти право на безкоштовні обіди для дітей. Щоб вони були за програмою здорового харчування, яку розробив Євген Клопотенко, яка затверджена Міністерством освіти та науки України.

– Ми за створення шелтерів та кризових центрів для дітей та жінок, які потерпають від насильства.

– Запуск програми, як відкрити власну справу, для мам у декретній відпустці.

– Ми закликаємо вас, тернополяни, віддати свій голос тим, кому ви довіряєте свій комфорт, своє місто, майбутнє своїх дітей на наступні 5 років.

Попередня стаття

У Тернополі за добу збили бабусю і школярку

Наступна стаття

Рятували пішоходів і відкачували воду. У Тернополі надзвичайники ліквідували наслідки зливи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.