Тернополяни більше не зможуть надсилати телеграми

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 1 березня 2018 року надсилати телеграми українці більше не зможуть. Найбільший український оператор фіксованого зв’язку компанія «Укртелеком» надалі не надаватиме цю послугу. Прийом, обробку та передачу на доставку телеграм усіх видів і категорій припинять. Рішення прийняли через скорочення кількості відправлених телеграм, зношеність обладнання та відсутність його підтримки з боку виробників.

Якщо в 2015 році було близько 350 000 телеграм, роком пізніше – 100 000, то зараз – лише 10 000 на квартал, – зазначили в компанії. Щорічні збитки «Укртелекому» від телеграфних послуг становлять десятки мільйонів гривень. Після припинення надання послуг телеграфу обладнання буде поступово виводитись із експлуатації, потім утилізуватись. Повідомляє «Урядовий кур’єр».

Попередня стаття

Формувати гідне суспільство потрібно на власному прикладі, – Микола Лазарович (Відео)

Наступна стаття

Щодо тернопільських депутатів відкрито 25 кримінальних проваджень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.