«Соціальним таксі Тернополя» переймаються відомі артисти (Відео)


Завершилася презентація благодійного проекту «Соціальне таксі Тернополя». Підтримали захід відомі артисти. Зокрема, лідер гурту «С.К.А.Й» Олег Собчук здиваваний, що проект у Тернополі не почали реалізовувати раніше.

«Я дивуюся, що міська влада не додумалась до цього раніше. Ми маємо з кого брати приклад, адже його вже запровадили у Хмельницькому», – зауважив співак.

Додамо, що у сусідній області вже закупили три автомобілі. Вони знаходяться на балансі «Карітасу», але утримує їх міська рада.

«Для початку у Тернополі ми сподіваємось на один автомобіль, але для потреб містян і мешканців навколишніх сіл цього недостатньо. Тому будемо просити чиновників про підтримку» – директор благодійного фонду «Карітас» о. Андрій Марчук.

«Багатий не той, хто має, а той, хто дає», – цитує слова Папи Івана Павла ІІ Андрій Марчук. Тому організатори проекту дякують за підтримку тим, хто вже долучився і просять про допомогу.

За додатковою інформацією можна звертатися у благодійний фонд «Карітас», що знаходиться у Тернополі за адресою вул. Замонастирська, 1.

Тел. (0352) 52-36-84; (068) 949-29-49

caritas.ternopil@gmail.com

Попередня стаття

«Ми – не люди з обмеженими можливостями, ми – люди з особливими потребами», – тернополянин Валерій Басюк (НАЖИВО)

Наступна стаття

«DESPACITO» по-тернопільськи. Молодята переспівали хіт літа

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.