У тернопільському парку десятки зрізаних дерев (Відео)

https://www.youtube.com/upload
Дерев’яні колоди у Парку Національного відродження займають чималеньку площу. Зрізаними лежать близько двох десятків дерев. Підряд. На вигляд стовбурі дерев і справді сухі.

 

Питання стосовно зрізки дерев підняв на сесії міської ради депутата Назар Зелінка. Він зазначив, що в парку  вирізують цілі масиви хвойних дерев та беріз і на це скаржаться жителі його округу.

 

– Керівництво комунального підприємства «Об’єднання парків культури та відпочинку» стверджує, що вони проводять санітарну зрізку сухих і «хворих» дерев, – каже він. – Дозвільні документи на проведення робіт у них є. Проте треба визначити причину, чому у парках міста масово сохнуть дерева.

 

Тому депутат звернувся до виконавчого комітету міської ради із депутатським запитом, щоб у найкоротші терміни визначили причини засихання дерев, аби запобігти майбутньому знищенню рослин, що залишилися, – пише ТЕРЕН.

 

Також депутат запропонував цього сезону купили саджанці в еквіваленті до кількості зрізаних дерев, а то й більше. І за сприятливих умов, здійснили висадку на місцях, де дерева зрізали.

 

Після цього між депутатом і міським головою виник не надто приємний діалог. Сергій Надал нагадав, що депутат із пропозицією запізнився. Мовляв, саджанці уже купили і навіть висадку уже запланували.

Попередня стаття

На Тернопільщині можуть обмежити рух великовагового транспорту

Наступна стаття

Спецтехнікою і лопатами. Засніжені дороги краю чистять майже три сотні людей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.