На Тернопільщині солдата засудили на 11 років з конфіскацією майна

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині за самовільне залишення військової частини і нез’явлення вчасно на службу без поважних причин солдата ув’язнили на 11 років з конфіскацією майна. Вирок виніс Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області у відкритому судовому засіданні.

 

Правоохоронці довели, що військовослужбовець умисно, без поважних причин і без дозволу відповідного командування військової частини наприкінці вересня 2015 року самовільно на 11 днів залишив розташування військової частини. Опісля, 30 жовтня 2015 року вчасно не з’явився до розташування військової частини із лікувального закладу, провівши 2,5 місяці на власний розсуд.

 

У ході судового засідання обвинувачений вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю і розкаявся. Суд, при призначенні покарання, врахував тяжкість злочину, тривалий час перебування обвинуваченого за межами місця служби, а також наявність у нього судимості в минулому – за ч. 4 ст. 187, п.6 ч. 2 ст. 115, а також за ч. 4 ст. 407 КК України. Вироком суду правопорушнику за сукупністю злочинів призначено остаточне покарання у виді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Повідомляє прес-служба прокуратури Західного регіону України.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Леся Поліщук

Наступна стаття

У Ланівцях чоловік розтрощив майно у барі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.