Рогаті моделі: на Тернопільщині дефілювали вбрані у спідниці кози (Фото)

Втретє у містечку Козова, що на Тернопільщині, пройшов фестиваль «КозаФест». Головною  дієвою особою свята була коза. Тварини дефілювали перед гостями вбрані у коралі, віночки, спідниці та навіть весільні вельони.

 

Загалом у конкурсі взяло участь 12 рогатих красунь. Всенародним голосуванням кращим визначили козла на прізвисько «Бетмен», власником якого є  Петро Стельмащук.

 

За словами організатора «КозаФесту» Володимира Яреми, фестиваль запровадили, щоб популяризувати містечко Козова. На головній площі міста провели ярмарок-продаж творів народних умільців. Кажуть, місцевий козячий сир та молоко – найсмачніші в Україні. Свято вирішили присвятити козі. Адже назва містечка й навіть прізвища жителів свідчать про те, що цю тварину тут неабияк шанували.

Фото: Evgeny Kraws

Попередня стаття

Цього тижня на Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

Наступна стаття

Біля Бучача дві автівки злетіли у кювет: водій загинув, двоє дітей у лікарні (Фото. ОНОВЛЕНО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.