У Тернополі розпочався Міжнародний джазовий фестиваль

Проект

TERNOPILTIME

 

Сьогодні о 19.00 у Тернопільському обласному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка розпочався Вісімнадцятий Міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez». У сьогоднішньому репертуарі два джазових гурти:  Квартет з Італії і Тріо з Норвегії.

 

У Тернополі фестиваль «JazzBez» проводять тринадцятий рік поспіль. Проте цьогорічний захід має ряд особливостей. Репертуар складають лише виступи зарубіжних гуртів, проте вокалістка одного з них – українка.

 

«Музична програма фестивалю «JazzBez» складається із зарубіжних команд. Однак вокалістка німецького гурту – українка. Це гурт «Лелека», у якому два німці і поляк, й українська вокаліста. Вони гратимуть на третій день. Виконуватимуться і українські пісні. Ще одна особливість цьогорічного фестивалю у тому, що вперше виступатимуть у нас музиканти з Норвегії та Італії. Це лідери, кращі джазові музиканти в Італії, і в Норвегії. Будуть і виконавці зі США, оскільки США – найджазовіша країна. В кожного з гуртів оригінальна програма, думаю глядачам буде цікаво. Оскільки, вважаємо, що цьогорічна програма одна з найцікавіших за всі роки», – розповідає директор програми Міжнародного джазового фестивалю «JazzBez» у Тернополі.

Упродовж фестивалю «JazzBez» у Тернополі виступить сімнадцять колективів з різних країн світу. Вартість квитків на концерти коливається від 140-220 гривень. Їх придбати можна у касах театру.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Мандарини, рукавиці та мир», – тернополяни про подарунки на зимові свята (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни не платитимуть за встановлення газових лічильників самостійно

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.