На Ух-радіо лише якісна українська музика (Відео)


Своє. Рідне. Українське. Нині Ух-радіо міцно тримає планку української радіостанції. На хвилі 101.1 FM звучить лише українська музика. За цю роботу відповідає звукорежисер  Олександр Мудрієвський.

 

–  Якби мені рік тому сказали, що я буду працювати на радіо звукорежисером я б не повірив. Адже раніше радіо було для чимось неймовірним. Я завжди слухав 101.1 FM, а сьогодні це моя робота – тримати планку Ух-радіо як єдиної місцевої, на 100% україномовної радіостанції. Я викладаюсь на повну, аби музика на Ух-радіо була найкращою, – розповідає Олександр.

 

Нагадаємо, цього року Ух-радіо святкує 20-річчя та з нагоди Дня народження готує багато подарунків.

Попередня стаття

На Бучаччині через задимлення у школі евакуювали учнів та вчителів

Наступна стаття

У Тернополі Святійший Патріарх Філарет молиться за об’єднання українського православ’я (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.