Тернополянам презентують виставу для всієї сім’ї «Спляча красуня» (Відео)

Тернополянам презентують виставу для всієї сім’ї «Спляча красуня»

Тернополянам презентують виставу для всієї сім’ї «Спляча красуня»#анонс #вистава #Березіль #СплячаКрасуня #Тернопіль #МедіаТОР

Опубліковано МедіаТОР Понеділок, 18 березня 2019 р.

Продюсерський центр «Made in Odessa» представить у Тернополі музичну захоплюючу феєрію, з елементами шоу для всієї родини – «Спляча Красуня». Вечір у компанії казукових героїв відбудеться 27 березня у міському палаці культури «Березіль».

 

Відвідавши шоу, глядачі потраплять в середньовічну казку, в холі театру чекатимуть історичні персонажі, справжній середньовічний ярмарок та лицарські бої, де події розгорнуться задовго до початку
вистави.

 

Яскраві костюми, неповторна хореографія, захоплююче музичне оформлення, акробатичні трюки, ходулісти, спецефекти від 65-ти персонажів, не залишать байдужими і занурять в історичну епоху, де казка тісно перепліталася з реальністю. І головне – все шоу супроводжується живими декораціями.

 

Організатори розкриють таємницю, що ж відбулося насправді у відомій казці. Розкажуть історію феї Малефісенти, не обійдеться без традиційної любові прекрасної принцеси Аврори і сміливого принца Філіпа, яка пройде всі випробування, які випали на їх долю. Глядачі стануть свідками і учасниками справжнього чаклунства, яке творитимуть три веселі і непередбачувані феї.
Квитки можна придбати :
– Каса ПК «Березіль»
– https://kasa.in.ua/sou-dla-vsiei-rodini-splaca-krasuna

Довідка за номерами :
(097) 37 68 593, (066) 555 79 86

 

Попередня стаття

Вночі неподалік Тернополя горіли трупи тварин

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій спричинив ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.