У Тернополі зустрічають чемпіонів Всеукраїнської Флорбольної Ліги серед юніорів (НАЖИВО)

На залізничному вокзалі зібралися батьки, які чекають приїзду чемпіонів. Діти до Тернополя везуть золото, яке вибороли на чемпіонаті Всеукраїнської Флорбольної Ліги серед юніорів.

Змагання проходили з 5 по 7 квітня у Борисполі. Як вболівали батьки і як зустрічатимуть чемпіонів дивіться НАЖИВО.

Зазначимо, за підсумками третього туру чемпіонату Всеукраїнської флорбольної ліги серед юніорів вихованці флорбольного клубу “Тернопіль” здобули друге, третє та четверте місце. Флорболісти виступали у трьох вікових категоріях. За цими результатами тернопільські юніори вибороли путівки до фінальної частини флорбольної ліги. Три команди флорбольного клубу “Тернопіль” захищати честь міста у плей-офф. Команда U-11 здобула 1 місце на змаганнях. Срібло виборола наймолодша команда U-9.

У Тернополі батьки зустрічають юних чемпіонів-флорболістів

Опубліковано МедіаТОР Понеділок, 8 квітня 2019 р.

Попередня стаття

 Дощі і грози: на Тернопільщині змінюється погода

Наступна стаття

У Тернополі пішохід ледь не потрапив під колеса авто (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.