Концерт найшвидшого піаніста світу в Тернополі пройшов з аншлагом (Фото)

13 травня у Тернопільському драмтеатрі відбувся додатковий концерт відомого піаніста Любомира Мельника.  Організатори стверджують, що завітали в наше місто на численні прохання шанувальників.  І справді, концертна зала була заповнена. Зал аплодував стоячи.

Батьки Володимира Мельника виїхали з України ще до його народження, він не жив тут ні дня і перший концерт дав у Києві лише два роки тому, у 2016-му. Попри це, вважає себе українцем, переймається долею країни, за жодні гроші не виступає в Росії і чудово володіє українською мовою. Найшвидший піаніст світу, композитор, геній сучасності Любомир Мельник виконує лише авторську музику і називає її “continuous music”. Свою безперервну гру він вперше привіз до Тернополя.

Завдяки 19,5 нотам в секунду кожною рукою він є найшвидшим піаністом світу. Композитор створив понад сотню творів, які не під силу іншим музикантам. Найбільше чого боїться в житті 71-річний майстер, що не знайде кому передати вміння, адже вважає, його безперервна гра – це справжнє звучання фортепіано. І подарувала, каже, цю особливу музику світові Україна, яку композитор вважає рідною.

На сторінці Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” у фейсбук відбувся розіграш квитків на концерт Любомира Мельника.  Переможниця Оля Павлусик поділилась своїм фото зі заходу.

 

 

Попередня стаття

Пацієнти Тернопільської онколікарні скаржаться на хабарі

Наступна стаття

Школярі тренуються на військовому полігоні поблизу Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.