«Хто вкладає в рекламу багато грошей, симпатії не викликає», – тернополяни про політичну агітацію

Усе більше політичних гасел лунає в Тернополі перед депутатськими виборами до Верховної Ради України. Кандидати намагаються завоювати прихильність електорату за допомогою різноманітних засобів – від величезних банерів – до агітаційних листівок, що вже стали звичним явищем для людей.

Сьогодні багато з опитаних тернополян вважають політичну рекламу малоефективною, дехто каже: чим більше кандидат вкладає у неї грошей, тим менше прихильності викликає. Проте, агітацію оминути майже неможливо, питання тільки в тому, яка її форма найбільш дієва.

Яка політична реклама привертає увагу тернополян найбільше, – дивіться в опитуванні «Власне бачення» першого інтернет-телебачення  Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Попередня стаття

У Тернополі відкрили тенісні корти під відкритим небом «Central Park» (Фото)

Наступна стаття

Гаївський міст перекрили – вантажівки поїхали через села: у Великих Бірках люди перекрили дорогу (Фото/Оновлюється)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.