У деяких тернопільських багаповерхівках гарячої води не буде ще півтора місяця (Список адрес)

Подачу гарячої води до деяких житлових будинків Тернополя відновлять лише 25 серпня. Півтора місяця цієї послуги не отримуватимуть мешканці будинків за адресами:

вул. 15 квітня, 7, 9;

вул. Київська, 14, 16, 18

вул. Б. Бойчуків, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15

За інформацією КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», відновлення гарячого водопостачання  відбувається пізніше за анонсовані терміни у зв’язку із затримкою поставки дороговартісного обладнання, що необхідне для заміни трубопроводів теплоносія до ЦТП та бойлерних на ділянці теплової мережі від котельні по вул. Київській, 3с.

Попередня стаття

Заробляти мають українці, а не на українцях, – Петро Ландяк про ефективність політиків (Відео)

Наступна стаття

Розраховувати на закордонні санкції Україна не може, поки сама не запровадить їх до країни-агресора, – народний депутат України Тарас Пастух (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.