Йти далеко, автобуси не зупиняються, – тернополяни скаржаться на довготривалий ремонт (Фото)

У Тернополі по вулицях Київській, Протасевича та Лесі Українки проводять реконструкцію котелень і заміну труб тепломереж.

Замовником робіт є КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». Головний інженер підприємства Віталій Грубенюк каже, що 60 % теплових мереж міста знаходиться в зношеному стані, тому їх замінюють на нові, зроблені за сучасними технологіями.

Зупинки громадського транспорту «Пожежна частина» та «14 школа» 16 травня перенесли. Жителі, зокрема літнього віку, скаржаться – їм діставатись до зупинок важко.

«Дуже довго ремонтують, хоча б зробили доступ до зупинки. Ще там земля довго лежить під ногами, її не засипають, робиться болото. Замість асфальту тепер кладуть бруківку, вона недовго прослужить», – каже Юрій Антонович.

«Працівники розкопують місце заміни, міняють труби, а потім засипають піском і щебенем. У подальшому тут відновлюють асфальт чи бруківку», – розʼяснює Віталій Грубенюк.

Громадський транспорт зупинятиметься, як раніше, щойно закінчаться ремонтні роботи. Про це повідомила спеціаліст відділу звʼязків з громадськістю та ЗМІ Тернопільської міської ради Марʼяна Зварич.

У комунальному підприємстві перепрошують за незручності, але додають: такий масштабний ремонт проводять вперше за останні 60 років для блага містян, щоб взимку їм було тепло, а про незручності тернополянам повідомляли завчасно.

Закінчити реконструкцію тепломереж планують у серпні-вересні 2019 року.

 

Попередня стаття

На Підволочищині на ходу загорілася вантажівка (Фото)

Наступна стаття

Президент України звільнив усіх голів РДА на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.