«Тарас Пастух – стандарт НАТО в Україні. Багато нині дивляться на нове, а варто на краще», – Оксана Сироїд

21 липня – вибори до Верховної Ради України. Політичні партії визначилися з кандидатами.  У Тернополі від парламентської фракції «Об’єднання Самопоміч» по округу №163 (Тернопіль) змагатиметься український громадський діяч та політик, Народний депутат України 8-го скликання Тарас Пастух.

Тараса Пастуха як кандидата в народні депутати до Верховної Ради України підтримує віцеспікер Верховної Ради України Оксана Сироїд.

– Тараса цитують американські генерали, дуже часто до того ж «як сказав Тарас Пастух». Тарас Пастух – не обіцянка стандартів НАТО колись, він сам є стандартом НАТО вже в Україні. Сьогодні тернополяни знають про Тараса все. Тарас Пастух – людина, яка була б в когорті десяти депутатів, які зробили найбільше для України в парламенті. Спокійно, тихо, системно, крок за кроком. Багато нині дивляться на нове, я кажу, варто дивитися на краще. Тернопіль в особі Тараса Пастуха має краще, каже Оксана Сироїд.

Зазначимо, Тарас Пастух працював головою Бучацької районної державної адміністрації у 2008-10 роках. З початком війни (2014–2015 рр) – військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України.

Попередня стаття

Робить інвестицію у здорову націю, – воротар ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віктор Назарук про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Місяці без гарячої ванни – випробування, – тернополяни нарікають на тривалий ремонт (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.