Робить інвестицію у здорову націю, – воротар ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віктор Назарук про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський йде в народні депутати та балотується по виборчому округу № 165 у Бережанах і частині Тернополя, Бережанському, Тернопільському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому і Кременецькому районах. Він – директор корпорації «Агропродсервіс». Окрім економіки Тернопільщини, підтримує у краю розвиток спорту.

Підтримку Івану Чайківському висловлює воротар ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віктор Назарук:

«Підтримка спорту – це інвестиція в здорову націю. Іван Чайківський, який підтримує розвиток футболу в області, цим показує приклад не тільки в меценатстві, але і приклад для молоді у веденні здорового способу життя. Я підтримую Івана Чайківського. Такі люди повинні бути в парламенті».

Попередня стаття

На Зустріч з Богородицею. Тисяча прочан з Тернополя вирушили до Зарваниці (Відео)

Наступна стаття

«Тарас Пастух – стандарт НАТО в Україні. Багато нині дивляться на нове, а варто на краще», – Оксана Сироїд

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.