Збільшити кількість робочих місць вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

На Тернопільщині є близько 890 тисяч орних земель. Середнє господарство в Україні, у вжитку одного орендаря, становить від 30 до 120 тисяч гектарів землі, а таке саме господарство у Польщі – 50-70 гектарів. Така монополізація та низька оплата праці призвели до того, що 10 мільйонів людей виїхало з України, каже кандидат у депутати Роман Василіцький.

“На Тернопільщині можна створити 70 тисяч робочих місць. Я іду у Верховну Раду для того, щоб створити умови для створення цих робочих місць. Що я пропоную? Потрібен закон України «Про демонополізацію ринку землі». В одні руки – не більше 200 гектарів землі. Створення робочих місць, достойна зарплата у 500-700 доларів (13-15 тисяч гривень) можлива за умови демонополізації ринку землі. Але держава повинна підтримати малі фермерські господарства, господарства сімейного типу. Я у Верховній Раді добиватимуся закону про демонополізацію землі, щоб роздрібнити величезних монополістів, дати роботу людям, аби села не вимирали”, − каже кандидат у депутати Роман Василіцький.

Попередня стаття

“Тарас Пастух – захисник. Він знає, який слід залишила війна і як допомогти”, – Тетяна Герасевич

Наступна стаття

У Тернополі керівник автошколи вимагала гроші за успішні іспити

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.