Поспішали на весілля: в аварії загинула сім’я з Тернопільщини

Трагічно обірвалося життя сімейної пари, яка поспішала на весілля до родичів. Водій виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з фурою. Повідомляє сайт “Від Тарнополя до Тернополя” з посиланням на прес-службу поліції в Тернопільській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 липня неподалік села Неліпино Свалявського району, що на Закарпатті. З незрозумілих причин водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу. В результаті відбулося зіткнення «лоб в лоб». Водій автомобіля та двоє пасажирів загинули одразу. Водій фури ледве уникнув смерті: вантажівка злетіла в кювет і загорілася, 26-річний хлопець ледве встиг вискочити з кабіни. Відомо, що в ДТП загинуло подружжя Соломчуків з села Панівці Борщівського району. За цим фактом відкрили кримінальне провадження, наразі тривають слідчі дії.

Попередня стаття

У Тернополі внаслідок ДТП згорів автомобіль (Відео)

Наступна стаття

На Монастирищині чоловіки катували товариша гарячою праскою, потерпілий в реанімації (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.