У Тернополі внаслідок ДТП згорів автомобіль (Відео)

На вулиці Бродівська у Тернополі трапилася дорожньо-транспортна пригода з пожежею. 7 серпня о 22:23 годині на мості водій автомобіля «Citroen Nemo» з самохідною установкою зіткнувся із гідроманіпулятором Mercedes-Benz. В результаті удару загорівся моторний відсік легковика. Вогонь знищив мотор, салон на площі 2 м кв та пошкодив багажне відділення автомобіля «Citroen Nemo».

За попередньою інформацією, в аварії постраждала людина. Потерпілого з політравмами госпіталізували. Матеріальні збитки встановлюють. Пожежу ліквідували.

Попередня стаття

На Тернопільщині родичі розшукують безвісти зниклого 79-річного дідуся

Наступна стаття

Поспішали на весілля: в аварії загинула сім’я з Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.