У Бучацькому районі автівка насмерть збила пішохода

Від отриманих травм 31-річний житель Івано-Франківщини помер на місці, до приїзду “швидкої”.

Як повідомляють у прес-службі поліції в Тернопільській області, аварія сталася близько десятої години вечора на автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, між селами Зелене та Старі Петликівці Бучацького району.

23-річний водій – житель одного з сіл району, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, здійснив наїзд на пішохода, який перебував на проїзній частині.

В Бучацькому районі, поблизу села Зелена, прямо зараз трапилась смертельна ДТП. Водій автомобіля Volkswagen Caddy вчинив наїзд на пішохода. На цей час ще невідомо чи хтось із учасників був у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння…” – раніше повідомили у Телеграм-каналі “Підслухано на Тернопільщині”.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У водія взяли кров на вміст алкоголю, транспортний засіб – на шрафмайданчику.

Попередня стаття

Маленька тернополянка, яку мама залишила у “Вікні життя”, їде у нову родину

Наступна стаття

Тернопіль очищують від реклами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.