Жителя Тернопільщини, який до смерті побив чоловіка, ув’язнили на 10 років

На Тернопільщині до 10 років позбавлення волі засуджено чоловіка, що до смерті побив жителя Борщова. 

Прокуратурою Тернопільської області здійснювалось процесуальне керівництво і підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого уродженця м.Борщів, який наніс умисні тілесні ушкодження чоловікові, від яких настала його смерть.

Встановлено, що 2 грудня 2018 року у приміщенні житлового будинку у м. Борщів Тернопільської області раніше судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту із знайомим, на ґрунті неприязних відносин, наніс йому численні удари, від яких настала смерть потерпілого.

Суд, погодившись із позицією прокурора, визнав винним та засудив обвинуваченого до 10 років позбавлення волі за ч.1 ст. 121 КК України. Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Попередня стаття

Чи будуть дітей без щеплень пускати до шкіл і садочків – роз’яснення від МОН і МОЗ (Відео)

Наступна стаття

Водій тернопільської маршрутки наробив крику через проїзд із собакою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.