Грають у фрізбі і танцюють: волонтери Корпусу Миру збирають кошти для тернополян (Відео)

Розважаються, щоб допомогти. Волонтери Mascot, табору Корпусу Миру США, провели благодійну акцію “Подаруй тепло” у Тернополі. Метою учасників було зібрати кошти на обладнання для гематологічного відділення Тернопільської клінічної лікарні.

Основна ціль проекту – це тімбілдінг, командна робота і неформальна освіта. Проект вирішили зробили саме тут, у парку Шевченка, для того, щоб зібрати кошти для лікарні, для онкохворих діток, – розповіла директорка табору Mascot в Україні Діана Репецька.

Я хочу, щоб багато людей до нас прийшло, щоб їм тут сподобалося і вони дізналися про проект, який ми робимо. Тому що учасники дуже старалися і передбачаю великий успіх цього проекту, – сказав волонтер зі США Джамал.

Я організовую вікторину для дітей. Будемо ставити їм запитання. Якщо вони будуть правильно відповідати, то отримуватимуть маленькі цукерочки і потім їхні батьки можуть допомогти дітям, – розповів волонтер Іван Дудяк.

Щоб зібрати кошти, учасники табору запрошували тернополян до гри у фрізбі, настольних ігор. Тернополянин Максим розмалював ракету. Дівчатам більше подобалось плести браслети, робити оригамі та малювати хною. Також виконували пісні під гітару, а родзинкою дійства став виступ тернопільського кавер-гурту.

Цьогоріч Тернопіль відвідали діти та молодь з Америки та різних куточків України. У нашому місті табір Mascot проводять вперше. До цього, протягом десяти років, він відбувався у Миколаєві.

Попередня стаття

«Пенсії не вистачило б», – тернополяни про вартість підготовки учнів до школи

Наступна стаття

Суд підтвердив законність тарифів на проїзд у громадському транспорті Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.