Депутат тернопільської облради Олександр Башта у важкому стані. Його готують до операції

Олександр Башта, депутат Тернопільскьої обласної ради, у лікарні у важкому стані з інсультом. Його готують до операції. Тривалий час він був у комі.

Як повідомляє сайт «20 хвилин», депутат деякий час перебував в комі, згодом лікарі спостерігали позитивну динаміку – і знову стан погіршився. Зараз його перевели до іншої лікарні та готують до операції. Рідні депутата підтвердили інформацію.

– Батько в лікарні, у нього стався інсульт, – підтвердив син депутата Башти Олександр. – Два дні він перебував в психоневрологічній лікарні, зараз його перевезли до лікарні швидкої допомоги.

Чоловік не міг довго говорити, адже перебував біля батька у реанімації.

– Олександра Башту готують до операції. Була велика втіха, коли з’явилась позитивна динаміка, – проявився Баштин характер, і це було ознакою того, що Саша бореться, – каже депутат міськради Наталія Турецька. – Він впертий…. Знаєте, як ми говоримо: «Дай Бог, щоб Баштин характер переміг його діагноз».

Пані Наталія також підтвердила, що в даний момент стоїть питання про оперативне втручання. Близькі вирішують організаційні моменти і питання щодо апаратури і медикаментів.

Поки що ми рахунків не відкривали – люди самі дзвонять, цікавляться, що потрібно, і приносять, – каже Наталія Турецька.

– Зараз йому найбільше потрібна молитва, віра і надія. Він молодий чоловік. І попри неоднозначне ставлення до нього з боку деяких персон, він запалює людей. Це насправді людина, яка багато зробила і ще може зробити. Молитви просять друзі Олександра Башти і для лікарів, які опікуються депутатом. Бо ті  роблять все, що в даній ситуацій можна зробити. А ми знаємо, що Сашка – борець, – переконана Наталія Турецька. – І все з Божою поміччю має бути добре.

Попередня стаття

Швидше пішки, ніж транспортом: на Бандери ранкові затори (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині керівник комунального підприємства привласнив понад 400 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.