День жалоби: у Тернополі прощаються із загиблим на Донбасі офіцером ЗСУ Михайлом Цимбалістим

У Тернополі День жалоби. Під час виконання бойового завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил загинув офіцер Збройних Сил України, майор Михайло Цимбалістий. На будинках і спорудах комунальної власності приспустили Державний Прапор України, а також відмінені розважально-концертні заходи.

Михайлу Цимбалістому було 34 роки (нар. 29 липня 1985). Народився військовий у селі Увисла Гусятинського району Тернопільщини. Проживав у Тернополі. З родини військових. Батько — підполковник запасу, брат — підполковник ЗСУ.

Загинув від кулі снайпера в п’ятницю, 13 вересня, на Донбасі. Поховають Михайла Цимбалістого сьогодні, у Тернополі на Алеї Героїв, що на Микулинецькому кладовищі. Чин похорону відбудеться у церкві святого апостола Петра.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини висловлює щире співчуття родичам, друзям та знайомим загиблого Героя.

 

 

Відео: Віталій Остафійчук

Попередня стаття

Тернополянка просить повернути колишній маршрут тролейбуса № 1

Наступна стаття

На Тернопільщині вбили 18-річну студентку (Оновлюється)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.