Депутати Тернопільщини створили у Верховній Раді міжфракційне об’єднання

Міжфракційне депутатське об’єднання «Тернопільщина» створили у Верховній Раді, – передає кореспондент «РБК-Україна».
Об’єднання створили з метою покращення співпраці між депутатами, які мають стосунок до Тернопільщини.

До нього увійшли Ігор Василів, Іван Калаур, Людмила Марченко, Володимир Гевко, Андрій Богданець, Святослав Юраш (фракція «Слуга народу»), Іван Чайківський і Тарас Батенко (депутатська група «За майбутнє»), Микола Люшняк (позафракційний), Степан Кубів і Олег Синютка («Європейська Солідарність»), Володимир Цабаль («Голос»).

У заяві від депутатів Голові ВРУ Дмитру Разумкову йдеться:
«Ми, народні депутати України, що підписалися нижче, з метою створення тісної комунікації депутатів, що представляють не тільки Тернопілля, а й Західну Україну в цілому, заявляємо про створення міжфракційного депутатського обʼєднання «Тернопільщина». Історично склалося, що соціумний зріз та інтереси населення західної території України у певному виразі відрізняються від стилю життя громадян центру та сходу, а саме: чітко виражена історична автентичність, нерозривний зв’язок повсякдення з традиціями, віруваннями, релігії».

Попередня стаття

Біля двоаркового мосту облаштовують постійне кільце (ФОТО/ВІДЕО)

Наступна стаття

У дворі тернопільської школи знайшли боєприпаси часів Другої світової війни (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.