На вихідні у Тернопіль їде «Лісапетний батальйон» (Відео)

Гурт «Лісапетний батальйон», на чолі з Наталею Фаліон, везе в Тернопіль грандіозну концертну програму!

У межах туру на підтримку нового альбому артистки з народу та переможці проекту «Україна має талант» покажуть у Тернополі своє шоу. Звучатимуть улюблені хіти колективу та нові пісні, а ще – Наталія Фаліон покаже народне камеді-шоу.

Тернополян запрошують на концерт «Лісапетного батальйону», який відбудеться 6 жовтня, о 18:00 год. у ПК «Березіль». Квитки можна придбати у касі.

Також Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР Вам дарує можливість виграти два квитки на концерт «Лісапетного батальйону» у соцмережі Фейсбук.

 

Попередня стаття

На голову впала суха гілка: травмований мешканець Бережанщини у важкому стані

Наступна стаття

Тернопільських депутатів скликають на екстрене засідання

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.