На Тернопільщині за вечір – дві аварії з велосипедистами. Чоловіка збили насмерть

Учора ввечері на трасах міжнародного значення трапилося дві ДТП за участю велосипедистів.

Поблизу села Велика Березовиця, близько 20:20 год., 33-річний водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись в напрямку м. Чорткова, не помітив 51-річного велосипедиста, який рухався попереду, та наїхав на нього. Чоловік отримав травму ноги, його шпиталізували до медичного закладу.

Інший випадок трапився поблизу с. Кам’янки Підволочиського району о 22:30 год. 48-річний водій автомобіля Renault Trafic збив велосипедиста 1986 р.н., який проїжджав дорогу в поперечному напрямку. На жаль, 33-річний чоловік загинув на місці події до приїзду «швидкої».

В обох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме всі деталі автопригод.

 

Попередня стаття

Було-стало: вражаючі зміни у Кременецькій школі мистецтв

Наступна стаття

У Гідропарку може з’явитися Сонячна система у масштабі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.