Оксана Білозір виступить у Тернополі з великим сольним концертом

Великий сольний концерт Оксани Білозір відбудеться 5 грудня у Тернополі в ПК «Березіль». Про це повідомляють організатори події – компанія Lytsyshyn Promo.

«Оксану Білозір справді можна вважати людиною-епохою в історії не лише України пісенної, але й України-держави! Народна артистка України, народний депутат 3-х скликань, міністр культури, меценат, волонтер – пані Оксана для мільйонів українців, як для себе самої, першочергово – «Українка, Україночка». Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом народного, справжнього. Це перевірені часом шлягери, які ми любимо і знаємо напам’ять», – йдеться в повідомленні.

Директор компанії Lytsyshyn Promo Петро Луцишин додає: «Оксана Білозір – не просто співачка чи артистка. Це один із символів української пісенної культури, сторінка в історії української музики, творчість якої неможливо переоцінити. Підготовка до концертів Оксани Білозір завжди дуже ретельна, адже як пані Оксана, так і її музичний колектив – дуже відповідальні та професійні люди. На щастя, ми всюди маємо хорошу підтримку від керівництва сценічних майданчиків та інформаційних агентств, котрі популяризують наші концерти. Приємно, що зараз українську пісню цінують та підтримують. Більше того, в Тернополі Оксану Білозір дуже люблять і завжди чекають, тим більше, що сольного концерту в цьому місті давно не було. Попередні виступи Оксани Білозір, зокрема у Львові, пройшли з величезним успіхом. Аншлаги для нас – явище звичне, і це тішить. Чекаємо й тут переповненого залу щирої публіки, яка, без перебільшення, проспіває концерт разом з артисткою. Буде дуже атмосферно, це гарантовано».

Початок концерту о 19:00.

Квитки можна придбати тут: https://bit.ly/33qUBHR

Попередня стаття

На Тернопільщині – новий керівник СБУ

Наступна стаття

Поліція перевіряє законність виділення земельної ділянки на «рогатці» в Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.