6 січня в Тернополі – вихідний. Робочою буде субота

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про перенесення робочих днів у 2020 році – з понеділка 6 січня на суботу 11 січня. 

Таке рішення прийняли з метою раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування Різдва Христового. Таким чином, на Різдво в українців буде чотири вихідні поспіль – 4, 5, 6 та 7 січня.

На підставі розпорядження КабМіну від 23 жовтня 2019 р. №995-р «Про перенесення робочих днів у 2020 році» виконавчий комітет Тернопільської міської ради повідомив про перенесення робочого дня для працівників виконавчих органів міської ради в порядку і на умовах, визначених законодавством.

Також рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій Тернополя перенести робочі дні відповідно до рішення в порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями.

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на Київській горіла квартира

Наступна стаття

Приватний дитячий садок буде на вулиці Кривоноса, 7 у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.