«Ефективніше за консультації»: у Тернополі проведуть фестиваль психологічних ігор (Відео)

IV Всеукраїнський фестиваль трансформаційних та психологічних ігор збере ведучих та учасників зі всієї України в Тернополі.

Щоб учасники змогли корисно опрацювати власні запити, фестиваль працюватиме в кількох локаціях: саморозвиток, стосунки, бізнес та здоров’я.

Це унікальна можливість прийти, пограти, практично індивідуально попрацювати над всіма ситуаціями в житті, які виникають, які, можливо, хвилюють, які відкладені у дальний ящик, але все одно є актуальними для людини. Психологічні ігри – це сьогодні новітній інструмент, яким користуються психологи, коучі, психотерапевти. Фестиваль ми наповнили потужно. Одночасно відбувається три лінійки. Є 8 ігор до обіду, 8 ігор після обіду і 8 у вечірній час до 20 год вечора. Фестиваль одноденний, більш динамічний, більш святковий, фестиваль, в якому збираються лише дорослі. Ми збираємо людей від 20 до 50 років, які активно хочуть змін, які хочуть новорічного дива, лишити старе в минулому і взяти в майбутнє щось своє, – розповіла психолог, організаторка фестивалю Оксана Бількевич.

Мені фестиваль дав можливість переключитися з буденності, коли ти вже засидівся і бачиш у своєму житті тайм-аут. Якусь ти хочеш зробити зупинку в житті. Фестиваль дав можливість переключитися, що потрібно включити себе і йти далі. Зі свого фокусу, який в тебе був у житті, ти переключаєшся на позитив. Ти бачиш своє рішення, куди тобі іти, – сказала учасниця третього фестивалю психологічних ігор Наталя Романів.

Фестиваль трансформаційних та психологічних ігор відбудеться 8 грудня в ресторані «Тропік» у Тернополі.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/Ae028gm

Попередня стаття

Оновлена ялинка та гірка для сноутюбів: Тернопіль готується до свят (Фото)

Наступна стаття

Водія, що збив світлофор на Руській, судитимуть за три правопорушення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.