Допоможіть подолати рак дитячій лікарці з Тернополя

Тернополянка Лариса Душатинська понад рік бореться з раком. Рік тому жінка перенесла важку операцію з видалення ракової пухлини на кишківнику та лімфовузлах печінки та пройшла 6 курсів хіміотерапії. Здавалося, що хвороба відступила, але під час нового обстеження було виявлено рецидив. На новий курс хіміотерапії потрібно 200 000 грн, яких у родини немає.

Понад 30 років жінка працює лікарем в реабілітаційному центрі для дітей з дитячим церебральним паралічем та допомагає їм одужати. Тепер допомоги потребує сама.

Разом з родиною сподіваються на допомогу небайдужих людей та будуть вдячні за кожну гривню.

Номер карти для переказу коштів:

5168 7573 6231 7630 − Душатинська Лариса Володимирівна

Попередня стаття

Двоє підлітків випали з автобуса на Тернопільщині

Наступна стаття

Тіло 15-річного Віктора Груб’яка, що зник безвісти, знайшли в полі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.