У Тернополі студентка-іноземка покінчила з життям, бо не здала іспиту в медуніверситеті

Тіло молодої дівчини на вулиці Тролейбусній виявив місцевий житель. Він викликав швидку та поліцію. Без свідомості та в стані клінічної смерті її госпіталізували до медзакладу, проте дівчина загинула.

Загибла була студенткою медичного університету, навчалась на шостому курсі. Їй було 25 років. Як дізналось видання 20 хвилин, звали її Бадмус.

У день нещастя загибла прийшла до подруг. Студентка була схвильована через проблеми в університеті й не знала, як про це повідомити батькам.

Тіло дівчини знайшли біля будинку одногрупниць, а в їхній квартирі прощальну записку. Одна з версій: потерпіла випила невідому отруту, ймовірно щурячу.

Остаточна причина смерті буде відома після розтину, – повідомили в ГУНП у Тернопільській області. Цей факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ. Триває слідство.

Попередня стаття

Залишати сухі новорічні ялинки біля сміттєвих баків просять тернополян

Наступна стаття

Розсмішив і змусив плакати: у Тернополі виступив народний артист Іван Попович (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.