Судитимуть жителя Збаразького району, який служив у ДНР

30-річний житель Збаразького району з липня 2014-го по травень 2019-го року служив у терористичній організації «Донецька народна республіка». Він був дільничним інспектором, а згодом – оперуповноваженим карного розшуку Амвросіївського районного відділу УМВС ДНР. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області завершено спеціальне (заочне) досудове розслідування у кримінальному провадженні за цим фактом.

У ході розслідування зібрані докази, що підтверджують участь чоловіка в забезпеченні процесу проведення так званих «виборів голови ДНР» 11 листопада 2018 року. Він чергував на той час на одній з «виборчих дільниць».
Прокуратурою затверджено та скеровано до суду в Запорізьку область обвинувальний акт за ч.1 ст.258-3 КК України (участь у терористичній організації). Санкція статті інкримінованого злочину КК України передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині виявили порушників, які незаконно вирубували ліс

Наступна стаття

Кременчанка здобула високу нагороду на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.